Az Adobe Voice alkalmazás az iPad számára lehetővé teszi, hogy az egyének csodálatos animált videó történeteket készítsenek [Video]

Az Adobe nehezen tudta biztosítani, hogy a szoftver alkalmazási termékek sokfélesége a Times -szel mozogjon, valamint a Photoshop kedvelőinek testreszabása mellett A mobil eszközök híres Adobe látogató -alkalmazása, az üzlet szintén sok érdekes új terméket tolt a későn. Manapság az Adobe Voice kiderült az iPad számára, valamint bár úgy tűnik, hogy egy újabb online asszisztens, hasonlóan a Siri -hez vagy a Cortana -hoz, ez valóban egy rendkívül ügyes alkalmazás, amely lehetővé teszi az innovatív emberek számára, hogy álmodozzanak saját animációs videóikat.

Az App Store -nak nem hiányzik olyan alkalmazása, amely lehetővé teszi bármilyen típusú személy számára, hogy felvegye okostelefonját vagy táblagépét, valamint lejátssza a filmrendező funkcióját. Azonban azok számára, akik saját rajzfilmszerű mozgásképüket akarják készíteni, bár nem rendelkeznek a szükséges készségekkel vagy tapasztalatokkal, az Apple híres portálja határozottan elmarad.

Tehát bizonyos értelemben az Adobe Voice úgy kezeli, hogy felfedezzen egy rést, ahol azt hittük, hogy egy alkalmazás minden koncepciója már Thunk volt. Hozzáadhat a hang aspektusait, integrálhatja a képeket és az ikonokat, tartalmazhatja a saját zajhatásait, és nemcsak fantasztikus szórakoztató ajánlat, ugyanakkor néhány gyakorlati funkciót is szolgálhat.

Például a vállalkozások, amelyek azt akarják, hogy az ügyfeleknek egy jóindulatú módszerrel üzenetet kapjanak, animációs prezentációt eredményezhetnek az Adobe Voice felhasználásával, azaz-azt hiszem, hogy egyetértek-mindig sokkal jobban fogják elkapni a kreativitást, mint PowerPoint bemutató.

Az alkalmazás rendkívül sablon-alapú, tehát megkönnyíti az összes folyamat és a funkciókat, ugyanakkor elegendő rugalmasságot biztosít Önnek ahhoz, hogy valami igazán egyedi legyen. Ha elkészült az animált sorrend összeállítása, természetesen könnyen megmutathatja barátait a tipikus közösségi hálózatokon, valamint azt, hogy ez az Adobe -ként rejlik, akkor láthatunk néhány valódi drágaköveket, amelyek online felületre kerülnek.

Az Adobe Voice közvetlen letöltési linkje az alábbiakban fedezhető fel, bár ne feledje, hogy csak iPad-re van szüksége, iPad 2-re vagy újabbra van szüksége, valamint csak az iOS 7-en fog futni.

(Letöltés: Adobe Voice for iPad az App Store -ban)

Feltétlenül ellenőrizze az iPhone Apps galériánkat, valamint az iPad Apps Galériát, hogy további alkalmazásokat nézzen meg iPhone -jához, iPadhez és iPod Touchhoz.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post