A 64 GB -os Apple TV -nek a

mellett az Apple nemrégiben kiderült, hogy az alkalmazások tervezői a 4 GB -os alkalmazásokat is képesek benyújtani a TVOS App Store -ba, így a 64 GB -os Apple TV sokkal életképesebb választás lehet. mint korábban volt.

Amikor a TVOS-t először bejelentették, a Cupertino-alapú vállalkozás 200 MB korlátozást vezetett be az alkalmazás méretezésére. Ez az előzetes korlátozás azóta a helyszínen volt, az Apple ma növeli a 4 GB -os korlátot. Az azonnali hatás mellett azt jelzi, hogy a tervezők valóban abbahagyhatják az általuk létrehozott alkalmazás méretét, valamint a bináris fájlok benyújtását az Apple értékelő csapatához, amely akár 4 GB méretű.

A módosítás nemcsak a tvOS alkalmazásokat az iOS -alkalmazások korlátozásainak vagy annak hiányának megfelelően helyezi el, ugyanakkor azt is jelzi, hogy a tervezők abbahagyhatják a fröccsöntést, hogy a médiában gazdag tapasztalatokba kell kötniük, mielőtt engedélyezik Az alkalmazás, amely a web-alapú anyag letöltéséhez indításkor:

A tvOS alkalmazáscsomag méretkorlátozása 200 MB -ról 4 GB -ra növelte, így sokkal több médiát tartalmazhat a benyújtásba, és telepítéskor teljes, gazdag egyéni élményt nyújthat. Ezenkívül a TVOS alkalmazások igény szerinti erőforrásokat felhasználhatnak akár 20 GB extra anyag tárolására az App Store-ban.

Az Apple jelenlegi Apple TV hardverét 32 GB -os vagy 64 GB -os modellekben használják a fogyasztókhoz. Az előzetes 200 MB -os korlátozások sokkal inkább a helyre kerültek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a modulon lévő területet több alkalmazás nem telepítse azonnal azonnal. A korlátozás megszüntetésével azonban potenciálisan azt sugallhatja, hogy az Apple készen áll arra, hogy nemcsak az Apple TV vonalát felújíthatja, ugyanakkor a hardvereket a piacra engedi további tárolási kapacitásokkal, például 128 GB -os vagy 256 GB -ra.

Valószínűség az, hogy ez a módosítás nem fog észrevehetően befolyásolja az Apple TV tulajdonosait, valamint sokkal inkább pusztán a fejlesztők megnyugtatását jelenti. Feltéve, hogy az igazság, hogy a tervezőknek lehetővé teszik egy további 20 GB -os anyag tartását a felhőben, az Apple TV -tulajdonosok végélményének valóban azonosnak kell lenniük. Ha azonban most egy új Apple TV -vásárlást végezne, akkor azt javasoljuk, hogy a 64 GB -os tervezés 199,99 USD -t jelent.

(Forrás: Apple)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Az Apple az iOS 10.2.1 béta 4 -et kínálja a letöltésre

iOS 10.2.1 Beta 4: Mik a változások?

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web összes jelenlegi áramáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post