A 3DSwitcher 2 az iOS 10 App Switcher -t a tiszta 3D effektusokkal

az Apple tervezési választásainak néhány hardverére nem mindig fogadják, csak nézd meg a fejhallgató -csatlakozó eltávolítását az iPhone 7 -ből, és az iPhone 7 Plus -t AS AS AS AS AS AS AS Plus jó példa erre. Ugyanez vonatkozik a szoftverre is, és bár igaz, hogy az IOS esztétikája van, amelyet sokan kellemesebbnek találnak, mint a verseny, mindig van fejlesztési lehetőség.

Vegye ki a multitasking felületet egy példaként. Működik, ebből nem kétséges, de lehet, hogy nem lehet még egy kicsit, hogyan mondhatjuk, érdekes?

A válasz igen, és mint mindig, a Jailbreak közösségnek egy csípése van, amely az iOS multitasking interfész felvételéről és egy kicsit lengyelbbé teszi. Ha rajongója vagy mindent 3D -nek, akkor tovább akar olvasni. A 3DSwitcher 2 nevű csípés az utcán lehet.

A 3DSWitcher 2 valójában egy olyan csípés frissített verziója, amely már meglehetősen népszerű volt, de most, hogy támogatást kapott az iOS 10 -hez, a csípés visszatért egy robbantással. A Bigboss Repository -tól kapható, és egy csekély 1,99 dollárba kerül, ez a csípés az iOS 10 lapos kialakítását veszi át, és egy divatos új 3D -s megjelenést ad neki, legalábbis a multitasking képernyő egyébként.

A felhasználóknak nem kevesebb, mint hét különféle lehetősége lehet választani, ahol egyesek sikeresebbek, mint mások.

1. 3D kártyák
2. Kártyafedélzet
3. Fedőráramlás
4. Fordított fedél áramlása
5. Finomabb fedőáramlás
6. Fordított finomabb fedél áramlása
7. 2D kártyák (azok számára, akik igazán akarják az iOS 7 vagy 8 stílusú váltót)

A szavak nem igazán csinálják a 3DSwitcher 2 igazságszolgáltatást, hanem biztos lehetnek benne, mert a csípés fejlesztője rendelkezik egy YouTube -videóval, amelyben a dolgok minden dicsőségükben megjelennek. Nézze meg, és kevesebb, mint 2 dollárnál, ez egy csípés, amelyet érdemes hozzáadni a jailbreak arzenálhoz.

Ön is szeretné megnézni:

Jailbreak iOS 10.2.1 / 10.3 iPhone és iPad számára [legújabb állapotfrissítés]

Hogyan lehet a kodi oldalt betölteni / telepíteni az Apple TV 4 -re

WhatsApp / WhatSpad ++ az iPad -en és az iOS 10 -en Jailbreak nélkül, a következő, hogyan kell telepíteni

Töltse le a filmdobozt az iOS 10 / 10.2.1 / 10.3 -on Jailbreak nélkül

Windows 10 termékkulcs és aktiválás: Hogyan lehet megtalálni és hogyan működik

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post