A 2019-es iPad Pro, hogy kapjon iPhone 11-szerű hármas-lencse bütyköt [jelentés]

Három az új kettő, amennyire a CAM rendszerek a mobil eszközökben mennek. A Macotakara japán webhely új jelentése azt sugallja, hogy az Apple 2019. évi iPad Pro egy hármas lencsés CAM-rendszerrel szállíthat, amely motiválja a vállalat iPhone 11-et, amelyet idén később szállítanak.

Az internetes kiadvány közvetlenül a Kínán belüli forrásokat idézi, kijelentve, hogy az Apple következő generációs iPad-je „esélye van” arra, hogy „hármas lencsével” engedjék el a piacra.

Ebben az esetben a hármas-lencsék ajánlása társul az új iPad Pro hátuljára szerelt bütyökkel. Ez egy teljes, de szögletes biztosíték, hogy az Apple következő iPhone-ja-az iPhone 11-nek szinkronizálva-egy megújult hármas-lencse-bütykös tapasztalattal hatol be a piacra, ami azt jelzi, hogy alig szokatlan, hogy ugyanaz a sejtés a tolóerő a tolóerő irányába kerül. Az Apple Next Pro iPad.

Ha a sejtés pontosnak bizonyul, akkor reprezentatív az iPad fényképezőgép -specifikációjának kiváló ugrására. A jelenlegi kialakítás, amelynek világszerte szállít, egy lencse 12 megapixeles bütyök van. A hardver szintén korlátozódik azoknak a funkcióknak a tekintetében, amelyeket a CAM alkalmazás alávet, ami azt jelzi, hogy az iPad Pro mobil fényképezése nem használja a paritást az iPhone -val.

Ha ezt az ugrást az egy lencséről ideális a hármas-lencsére, feltétlenül erős lépés lenne az Apple, valamint az, amely határozottan alávetné az iPad Pro extra funkcióit, például a Portré Mode Shooting-t, amely szenzációs mélységet eredményez Fotók.

Teljesen nem lehetetlen az iPad Pro szállítását képezni az ilyen típusú CAM -élményekkel, azonban a források pontosak -e, és az Apple ezt megteszi, a szenvedélyes vita. Az iPad Pro felhasználói bázis nem sírt a továbbfejlesztett CAM élmény miatt. Legalább nem nyilvánosan. Amellett, hogy ne emlékezzünk arra, hogy az iPhone és az iPad teljesen eltérő felhasználási eseteket képvisel, jelezve, hogy az iPhone a világ egyik leggyakrabban használt kamerája, míg az iPad nem.

Az Apple valóban beágyazza -e az ilyen típusú élményt egy olyan termékbe, amely fényképezés céljából a legfinomabb? Csak az idő fogja megmondani, hogy ezt a spekulációt illetően óvatosan tévednénk.

(Forrás: Macotakara)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

A legjobb Galaxy Note 10/10+ plusz helyzetlista: Itt vannak a védelemhez szükséges kötelezőek

A legjobb Galaxy Note 10/10+ plusz képernyővédő? Itt vannak a választásunk [lista]

iOS 13 béta 6 profiladatok letöltése Designer -fiók nélkül az iPhone -on vagy az iPad -en

Töltse le az iOS 13 béta 6 IPSW linkeket, valamint az OTA profil frissítését

Jailbreak iOS 12.2 UNC0VER 3.3.0 IPA felhasználása

Telepítse a WhatsApp Web -t az iPad -re az iOS 13 -nak, valamint az iPados 13 -nak köszönhetően

100+ iOS 13 rejtett funkció iPhone -hoz, valamint iPad [futási lista]

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 13 / iPados 13 béta -t iOS 12.3.1 / 12.4 -re

IOS 13, iPados kompatibilitása iPhone, iPad, iPod Touch eszközökhöz

Töltse le az iOS 13 BETA 1 IPSW linkeket és beállítsa az iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plusz, 6S, iPad, iPod [oktatóanyag]

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post