Andy Rubin, Android főnöke lefelé lép, Sundar Pichai veszi a helyét

A Google nemrég kiderítette, hogy Andy Rubin, a Browse Company Android Mobile platformjának vezetője lemond a szerepéből, a Chrome -val, valamint az Apps alelnökkel, Sundar alelnökkel Pichai a helyére lép. Rubin az Android élén állt, figyelembe véve, hogy a vállalkozás 2005-ben megszerezte az informatikai módszert, valamint azt is segítette, hogy a világ egyik legszélesebb körben használt mobil operációs rendszere. A Pichai az Androidon uralkodik, ugyanakkor a belátható jövőben is folytatja funkcióját a Chrome, valamint az alkalmazások alelnökeként.

A hivatalos Google Blog oldalon közzétételében Larry Page vezérigazgató tele volt dicsérettel mind Rubin, mind utódja számára:

Andy úgy döntött, hogy ideje átadni a gyeplőt, és új fejezetet kezdeni a Google -on. A továbblépéskor Sundar Pichai vezet az Androidot, a Chrome és az alkalmazásokkal végzett meglévő munkája mellett. A Sundar készséggel rendelkezik olyan termékek előállításához, amelyek technikailag kivételes, mégis egyszerűen használhatók. – – Andy egy igazán nehéz cselekedet, amelyet követni kell, azonban megértem, hogy a Sundar hihetetlen feladatot fog elvégezni az Androidon, amikor az ökoszisztéma előrelépése érdekében dolgozunk.

A Pichai-ban a Google-nak már van kész cseréje, így Rubin távozása nem szakíthatja meg az Android fejlesztését semmilyen módon, formában vagy formában. Úgy tűnik, hogy miután segített az Androidnak ilyen rendkívüli magasságokba növekedni, csak úgy érzi, hogy munkája elkészült, és csakúgy, mint sok más sikeres vezetõ, új kihívást kíván magának. Lehetnek más okok is, mivel hajlamosak ilyen helyzetekben lenni, és ha ez kétségtelenül ez a helyzet, akkor az elkövetkező napokban határozottan felfedezzük a teljes történetet, mivel sokkal több részlet a különböző forrásokból származik.

A Chrome, valamint az alkalmazások szintén rendkívül sikeres üzletek voltak a Google számára, valamint arra gondolnak, hogy pontosan mennyire gondosan kapcsolódnak egymáshoz az Android -hoz, a Mountain View alapú üzlet csak a Pichai tapasztalataiból részesülhet. Ennek ellenére Rubin lenyűgöző vezető volt, és a lemondásról szóló döntése feltétlenül néhány kisebb módosítási hullámot fog látni az elkövetkező hetekben, kivéve, ha szilárd tervük van.

A legutóbbi emlékezetben nem ez az első alkalom, hogy a legnépszerűbb tech -üzlet egyik legnagyobb neve az új legelőkhöz költözött. Valójában, az iOS Scott Forstall alelnöke elhagyta az Apple -t a tavalyi év végére, gondosan betartotta a Windows vezető Steven Sinofsky távozását a Microsoft -on.

Mint már korábban kijelentettük, viszonylag izgalmas lenne látni, hogy az Android hova megy ez a jelentős lépés után. Maradjon velünk sokkal több védelemről itt, a Redmond Pie -nál, amint a történet még tovább bontakozik.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web összes jelenlegi áramáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post