A Google Glass az Egyesült Királyság moziától a kalózkodás elleni küzdelemhez tiltott

A Google még nem bővítette az üvegprojekt béta felfedező programját az egész világon , A Gigantant keresés szintén megerősítette az Egyesült Királyság embereinek való bevezetését. Az Explorer Edition most már hivatalosan értékesítve az Egyesült Királyságban, 1000 font áron, bár a mozik kilépnek, hogy betiltsák a filmrendezőket, hogy viseljék őket, miközben élvezik a jelenlegi box-office Smash-t, hogy aggódjanak, hogy rögzíthetik és később kalózfilmeket készíthetnek –

Annak ellenére, hogy az olyan szolgáltatások, mint a Netflix, a Hulu és mások, hozzájárultak a Motion Picture kalózkodás elleni küzdelemhez az utóbbi években, ez továbbra is rohamos gyakorlat, és még most is, az emberek egy moziba vesznek, filmet rögzítenek, és online megosztják. Annak ellenére, hogy az a gondolat, hogy élvezze az összes köhögést, nevetést és pattogatott kukoricát, amely a moziba megy, talán egy kicsit túl hiteles, az emberek még mindig boldogan élvezik a jelenlegi bombasikert ilyen módon.

A bütykös kihozatala és nyilvánvalóan felvétele meglehetősen nyilvánvaló módja a film kalózkodásának, ám sok moziban van lépése az ilyen viselkedés bélyegzésére. Tekintettel azonban a Glass-on történő forgatás kevésbé szembetűnő jellegére-olyasmi, amelyet már a népkultúrában már reteszeltek-a Cinemas valódi veszélyt érez, hogy az üveg videofelvételi képességei felhasználhatók a még nem kiadott filmek rögzítésére, és tekintettel a nyilvánvaló költségekre, amelyeket a A mozgókép -iparnak a kalózkodás eredményeként kell viselnie, nem szokatlan, hogy az Egyesült Királyság mozik olyan gyorsan voltak a sorsoláshoz.

Phil Clapp, a mozi kiállítók szövetségének vezetője szerint „az ügyfeleket kérjük, hogy ne viseljék ezeket a mozi -előadóterembe, függetlenül attól, hogy a film játszik -e vagy sem”. Az Odeon azt kéri, hogy a felhasználók ne viseljenek üveget a mozi -előadóteremben, míg a Vue jelenleg hasonló tilalmat ír elő.

Az üveg a moziktól való távolság elkerülésének lépése nem különösebben meglepő, különös tekintettel arra, hogy több állami vállalat is érvényesíti a fejre szerelt technológiát is, és bár a Google arccitkere egyszerre csak 45 percig rögzíthet, a mozik továbbra is továbbra is. Nagyon óvatos a feltörekvő technológiától.

(Forrás: theS -független)

Ön is szeretné megnézni:

A Google Glass V2-boxing és a gyors gyakorlati [fotógaléria]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post