Az Acer Aspire S5 a világ legvékonyabb Ultrabookja, az Ivy Bridge processzor, az USB 3.0 és még sok más

, hasonlóan az iPhone megérkezésének módjához, és megváltoztatta az okostelefon -piac arcát, az Apple MacBook sorozatának fejleményei megmaradtak. A notebook gyártói árnyékokat üldöznek. A MacBook Airre (és a hétfőn a következő generációs MacBook Pro-ra) válaszul a Windows OEM-ek lényegében megpróbálták másolni a vékony, könnyű és hatalmas Trident-et az Ultrabooks létrehozásával.

Sajnos az Ultrabook gyártói, köztük a Samsung, az Acer és az Asus, nem tettek különösebben jól a piacon, eddig a piacon, a fogyasztók továbbra is inkább az Apple ajánlatát részesítik előnyben. Az Intel Ivy Bridge chipje, amely a hétfőn a WWDC frissítésének részeként a teljes MacBook -tartomány szerves részét képezi, hiányzott, és amikor a Cupertino Company az első szállítmányokon az első DIB -ket parancsnoka, az Ultrabook most már még távolabb van a mögött, mögötte van a mögött. MacBook.

Egy kis veszteség esetén úgy tűnik, hogy a harci terv vonatkozásában az Acer bejelentette, hogy mit állít, hogy a világ legvékonyabb ultrabookja, az Aspire S5 nevű. Amellett, hogy az első Windows-alapú notebookok közé tartozik, amelyek bemutatják a keresett Ivy Bridge processzorokat, egy 256 GB-os SSD-t fog csomagolni, az árak 1399 USD-tól kezdődnek.

Ez a piaci tendenciát követi egy Core i7 processzor, valamint az USB 3.0, Thunderbolt és HDMI portok bevonásával, amelyeket egy motoros ajtó által eltakarva acer a MagicFlip I/O -nak tart. A kúpos kialakítás mélysége 15 mm-en csúszik, és a legvékonyabb pontján egy nagyon 11,2 mm-re esik le, miközben alig több mint két és fél fontot súlyoz.

Az Ultrabook az AcerCloud indítópultjaként is szolgál, amely, amint a neve magában foglalja, az Acer az egyre népszerűbb felhőpiacon. A három fő okostelefon -firmware kísérő alkalmazásaival lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zenét, videóit, képeket, fájlokat és hasonlókat hozzáférjenek közvetlenül a mobil eszközükről.

Miután viszonylag rövid élettartamot láttam, nagyon sok Ultrabook -ot láttam, minden bizonnyal vegyes nézetem van. A Windows notebook birtoklásának egyik pozitív eredménye mindig a lényegesen alacsonyabb árcédulát jelentette, bár számos kiskereskedelemmel, hasonló áron, mint az Apple társuk, a gyártók küzdenek a felhasználók számára a MacBook távoli koaxiális koaxiális küzdelme érdekében.

Miután jól és igazán lenyűgözött a MacBook Frissresh, valamint az új MacBook Pro, a Retina Display -vel, az Ultrabook alkotóknak nagyon sok alapja van, és a játék jelenlegi állapotában nem látom a Samsung, Acer kedvelőit. et al. Versenyznek a gyümölcscég kínálatával.

Vásárolna egy Ultrabookot?

(a techradaron keresztül)

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post