Töltse le a Dotos Stock háttérképeket (Full HD+)

Az Android oldalon, általában olyan sok állomány háttérképet kapunk a különböző OEM -ekből egész évben. De van néhány testreszabott ROM is, amely a saját, eredeti, tőzsdei háttérképekkel szállít. Ennek egyik legjobb példája a paranoid Android háttérképek, amelyeket utoljára megosztottunk. Ma megosztjuk a háttérképeket egy másik fantasztikus, Dotos nevű, testreszabott ROM -ból. Letöltheti a dotos háttérképeket alulról.

Dotos háttérképek

Ezek a dotos háttérképek dotos márkájúak, ami nem olyan furcsa a testreszabott ROM -ok számára. Vannak néhány AMOLED barátságos dotos háttérkép, és néhány funkciós háttérrel rendelkeznek abban az esetben, ha ebbe van. Számos háttérkép egyszerű és minimális, a Dotos logóval és a címkével különböző háttérrel. Van néhány tájkép, amelyben a logó is szerepel.

Az összes dotos háttérkép 1080 pixel x 2280 pixel felbontása. Más szavakkal, mindegyik teljes HD+, amely valamivel magasabb felbontás, mint a Full HD. Mivel manapság sok Android okostelefonnak teljes HD+ vagy alacsonyabb felbontása van, ezeknek a háttérképeknek sok telefonon olyan fantasztikusnak kell lenniük. A háttérképek minimalista jellege miatt még a Pixel Peepersnek sem kellene képesnek lennie a különbségnek a Quad-HD és 4K kijelzőkkel rendelkező eszközökön is.

Az alábbiakban feltöltöttük a háttérkép képeket egy demonstrációhoz. Ne feledje, hogy ezek tömörített JPEG -k, nem pedig a tényleges háttérképek. Ezeket továbbra is háttérképekként használhatja, mert még mindig kiváló minőségűek.

Töltse le a dotos háttérképeket

Csomagoltuk mind a 20 FHD+ Dotos háttérképet egyetlen ZIP fájlba, amelyet letölthet az alábbi linkről.

Dot-os-wallpapers.zip

Az Android és az iOS eszközökből több ezer tőzsdei háttérképet tölthet le az eredeti minőségben, ha jelentős háttérkép -kollekciót készít.

Dotos Rom

A DOT időben a Droidot jelenti, a Dotos pedig csak egy AOSP alapú testreszabott ROM. Ez a testreszabott ROM zökkenőmentes és megbízhatónak hirdeti magát, a fejlesztési erőfeszítéseket elsősorban a teljesítményre és a stabilitásra összpontosítva. A fejlesztők is hangsúlyt fektettek a testreszabott ROM megjelenésére és érzésére, de nem a teljesítmény költségén, ellentétben a számos OEM -vel.

Ez nem jelenti azt, hogy a Dotos olyan funkciók, mint a Lineageos. Rengeteg testreszabási funkcióba csomagol, amelyek hasonlítanak a Remurrection Remix és az AOSP kiterjesztett ROM -ok kedvelőire. Még sokkal több információt talál a Dotos hivatalos weboldalán.

Érdekelhet még:

Meizu 16s Pro háttérképek

Nokia 6.2 Stock háttérképek

Vivo X7 Plus Stock háttérképek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Az Adobe Voice alkalmazás az iPad számára lehetővé teszi, hogy az egyének csodálatos animált videó történeteket készítsenek [Video]Az Adobe Voice alkalmazás az iPad számára lehetővé teszi, hogy az egyének csodálatos animált videó történeteket készítsenek [Video]

Az Adobe nehezen tudta biztosítani, hogy a szoftver alkalmazási termékek sokfélesége a Times -szel mozogjon, valamint a Photoshop kedvelőinek testreszabása mellett A mobil eszközök híres Adobe látogató -alkalmazása, az üzlet