A Fortnite 7. évad 60 kép / mp móddal indul a 2018-as iPad profikra, és még sok más

A Fortnite 7. évadja itt van, és a frissítés egy teljesen új ünnepi bőrt hoz magával, amely mindent határozottan a karácsonyi-sy-nek érzi. Ha azonban sokkal jobban érdekli a fejlesztések, amelyek felgyorsítják a játékot, akkor valószínűleg sokkal örömmel megtudhatja, hogy a frissítés az iPad pro-specifikus fejlesztést is hozza.

A mai frissítés telepítésével a 2018 -as iPad Pro tulajdonosai 60 kép / mp sebességgel játszhatnak, akárcsak az iPhone XS és az iPhone XR tulajdonosok.

Ez az A12X Bionic chipnek köszönhető, amely az új iPad Pro eszközök középpontjában áll, és az iPad Pro ugyanolyan húsos grafikus teljesítményt nyújt, mint a 2018 -as iPhone felállás is. Ez viszont azt jelzi, hogy a Fortnite úgy fut, mint egy bajnok, olyasmi, amit más telefonra vagy táblagép sem képes megtenni.

A teljesítményjavításon túl a játékosok szinte bárhol, valamint a fagyasztott épületek és hasonlóak várhatják a havat. Lehet, hogy sok érdekes azonban az X-4 Stormwing sík érkezése, olyasmi, amely teljes mértékben megváltoztathatja a mérkőzések lejátszását, mivel ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy nemcsak a térképen léphetnek fel a korábban lehetetlen sebességgel, hanem lehetővé teszik számukra is. fentről is támadni.

A játék most az összes kompatibilis iOS -eszközön is jobban fog kinézni, a 4X MSAA anti -aliasing érkezésének köszönhetően, lehetővé téve a ropogós megjelenést és az általános grafikákat, amelyek sokkal összehasonlíthatók azzal, amit egy konzoljátékos elvárhat.

A 7. évad megérkezik, amikor a jéghegy ütközik a szigeten. Fedezze fel az új területeket, például a fagyos járatokat, a poláris csúcsot és még sok más! Fedezze fel, mi van az új csatabérletben, az égboltot az új X-4 Stormwing repülőgéppel, és változtassa meg néhány kedvenc fegyverének és tárgyának stílusát a Battle Royale-ban. Fedezze fel a Fortnite Creative -t, egy új élményt, ahol létrehozhat, játszhat és menthet bármit, amit el tud képzelni a magánszigeteken! A Save the World -ben az állvány- és harci kampány izgalmas következtetésre vonatkozik, amikor a Canny Valley Act 3 elengedi!

A frissített Fortnite játék már letölthető az App Store -ból.

Az alábbiakban látható a teljes változási mód:

Ön is szeretné megnézni:

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12.1.1 -et iOS 12.1 -re

Töltse le az iOS 12.1.1 végleges IPSW linkeket és az OTA frissítést az iPhone és az iPad számára

iOS 12.1.1 Végső változtatások, kiadási jegyzetek és funkciók: Itt van az új

Jailbreak iOS 12.1.1: Apple Részletek Ian Beer Jailbreak kizsákmányolása a legtöbb jelenlegi firmware -ben

Jailbreak iOS 12.1 / iOS 12 Frissítés: A Sandbox Escape kiadta a nyilvánosság számára

Jailbreak iOS 12.1.1 / 12.0.1 / 12 az iPhone -on és az iPad -en [Állapotfrissítés]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post