10 Kevésbé ismert Google -alkalmazások KIEGÉSZÍTÉSE

A Google, mivel mindannyian tudjuk, hogy az Android tulajdonosa, és kihasználta azt azáltal, hogy sok saját alkalmazását hozzáadta az Androidhoz, majd néhányat alapértelmezett rendszeralkalmazásokként készít. –

Míg a legtöbb ember ismeri a népszerű Google -alkalmazásokról, mint például a Google Chrome, a Gmail és a YouTube, valójában csaknem egy 100 alkalmazás fejlesztett ki, amelyet a Google fejlesztett ki, és letölthető a Google Play Áruházban.

Néhány alkalmazás meglehetősen népszerű, de ezek nagy része a legtöbb Android -felhasználó számára ismeretlen. Tehát itt található a 10 kevésbé ismert Google alkalmazás listája, amelyek nagyon hasznosak.

1. Areo

Csakúgy, mint az Uber Eats, az Areo egy olyan élelmiszer -kézbesítési alkalmazás, amelyet a legutóbb a Google fejlesztett ki és indított. Az ételek otthoni szállításával együtt a Google Areo más alapvető háztartási szolgáltatásokat is kínál, például vízvezeték, takarítás és festés.

Az AREO hiper helyi szépségápolási szolgáltatásokat is nyújt, és az Ön kényelme szerint lefoglalhat és ütemezheti a szolgáltatásokat. Támogatja azt is, hogy több fizetési lehetőséget, például készpénzt, nettó banki és hitel- vagy betéti kártyát is támogat.

Kapcsolódó cikk: A legjobb kalória számlálóalkalmazások az androidhoz

[GooglePlay url = ””/]

2. Chrome Remote Desktop

Lehet, hogy sokan nem hallottak erről, de a Chrome Remote Desktop gyors és egyszerű módja annak, hogy a számítógépet bárhonnan távolról hozzáférhessen. Az alkalmazás használatához először le kell töltenie az asztali klienst.

Miután telepítette, most csatlakoztathatja a PC/laptopot a telefonjával, majd elkezdheti távolról irányítani. Beírhat, az egér segítségével mozoghat a számítógépen, és megtekintheti a számítógép megjelenítését a mobilján is.

Olvassa el még: Hozzáférjen a számítógépéhez bárhonnan, a Chrome Remote Desktop alkalmazás segítségével

[GooglePlay url = ””/]

3. Közönségforrás

A Crowdsource egy Android alkalmazás, amely kizárólag a felhasználón alapul. A Google kizárólag ezt az alkalmazást fejlesztette ki, hogy segítsen a felhasználóknak hozzájárulni a Google közösséghez. Segíthet a Google -nak abban, hogy az alkalmazás és a szolgáltatások jobbá tegye az alkalmazás gyors és egyszerű feladatait.

Sokféle módon hozzájárulhat, például egy kis mondat fordítása, a képek és a tereptárgyak nevének és helyének megerősítésével, más emberek válaszának érvényesítésével és így tovább. A Google jelvényeket és frissítéseket is biztosít a szintjének minden alkalommal, amikor jelentős hozzájárulást nyújt.

Ne hagyja ki: 4 Félelmetes háttérkép -alkalmazás az androidhoz [#8]

[GooglePlay url = ””/]

4. Expedíciók

A Google Expeditions egy olyan tanulási eszköz, amelynek célja, hogy segítse a tanárokat abban, hogy hallgatóikat a világ minden tájáról népszerű helyszínek és tereptárgyak virtuális túrájára vigyék. A Google kartonnal vagy bármely VR -eszközzel működik, és támogatja a víz alatti és akár a világűrök túráit is.

Választhat úgy, hogy útmutató vagy Explorer legyen az expedíciók használata közben. Az Ön választása alapján az alkalmazás tényeket és egyéb hasznos információkat jelenít meg a gyakorlatilag meglátogatott helyhez. A helyet rögzítheti, jegyzeteket készíthet vagy képeket készíthet az alkalmazáson belül.

[GooglePlay url = ””/]

5. Google Arts & Culture

Az expedíciókhoz hasonlóan a Google Arts & Culture egy virtuális túra alkalmazás, ahol meglátogathatja a népszerű múzeumokat, és felfedezheti a híres emberek műalkotásait. Mentheti kedvenc műalkotásait vagy gyűjteményeit is, hogy később megtekinthesse őket, vagy megossza őket barátaival.

Az alkalmazásban olyan kurátorgyűjteményekkel is rendelkezik, ahol megtalálhatja a terület szakértői által összeállított legfontosabb műalkotásokat. A Google több mint 1200 nemzetközi múzeummal és galériával együttműködött, hogy ezt fényképei, videók és kéziratok formájában összerakja.

Olvassa el: Gyorsabban csináljon dolgokat ezekkel a 7 Android parancsikonokkal

[GooglePlay url = ””/]

6. Google a térképeim

A Google My My Maps a népszerű Google Maps alkalmazás támogatása. Használhatja ezt az alkalmazást a kedvenc helyek vagy városok egyedi térképeinek létrehozására, majd felhasználhatja azokat az utazás megtervezéséhez vagy jegyzetek hozzáadásához. A webes verziót is felhasználhatja a térképek létrehozásához, és automatikusan szinkronizálja az alkalmazással.

A Google My My Maps használatával létrehozhat egy személyre szabott térképet kedvenc helyeiről, például éttermekről, parkokról vagy strandokról, majd megoszthatja azokat barátaival vagy családjával, arra az esetre, ha meglátogatja a városát. A saját idővonalának létrehozásával nyomon tudja követni az összes meglátogatott helyet is.

Javasolt olvasás: 5 A legjobb biztonsági mentési alkalmazás szinte mindent az Androidon készítsen biztonsági másolatra

[GooglePlay url = ””/]

7. Google Authenticator

A Google Authenticator egy olyan biztonsági alkalmazás, amelyet a Google fejlesztett ki, hogy extra biztonsági réteget adjon az összes Google alkalmazáshoz és fiókjához. A QR -kódok segítségével beállíthatja azt is, és a legjobb az, hogy az Authenticator nem igényel internetkapcsolatot a munkához, és támogatja a legtöbb szolgáltatót.

Miután engedélyezte a Google Authenticator -t, minden alkalommal át kell mennie a kétlépéses ellenőrzési folyamaton, amikor bejelentkezik a Google -fiókjába. Ez azt jelenti, hogy a fiók jelszavával együtt be kell írnia az Authenticator által generált ellenőrző kódot is.

[GooglePlay url = ”″/]

8. Google Trips

A Google Trips az egyetlen alkalmazás, amelyre szükséged lesz, ha a B utazásra tervezinull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post