Az AirPlay 2, amely a hordozható Libratone hangszórókra vonatkozik, szeptemberben

, a várt módon, most, hogy az Apple megsemmisítette a kalapját és bemutatta az AirPlay 2 -et az iOS 11.4 kiadás részeként, a hangszórók cégek kijönnek a famegmunkálásból, hogy támogatást nyújtsanak. A Libratone egyike annak a soknak, amely megerősítette, hogy két meglévő hangszórója ingyenes szoftverfrissítést kap az AirPlay 2 kompatibilitással.

A világ minden tájáról a Libratone Zipp Tiny vagy a Libratone ZIPP hordozható vezeték nélküli hangszóróinak tulajdonában van, tájékoztatták arról, hogy szeptemberben az AirPlay 2 kompatibilitást kapják egy új, új szoftverfrissítés révén, amelyet a levegőn kívül helyeznek el.

Amikor a szoftverfrissítést megkapják, a meglévő Libratone hangszórók csatlakoznak az Apple HomePod -hoz és egyes bejelentett Sonos hangszórókhoz, többek között az AirPlay 2 támogatásában, beleértve az összes funkciót és funkciót, amelyek benne szerepelnek. Valószínű, hogy számos további vállalat is megjelenik a támogatás bejelentésére.

Természetesen az Apple HomePod már támogatja az Airplay 2 -et, ahogyan azt várta, mint minden olyan hangszóró, amely az Apple TV 4 -hez vagy az Apple TV 4K -hoz kapcsolódik. A Zipp Tiny és a Zipp Portable Wi-Fi kompatibilitása lehetővé teszi a Libratone számára, hogy ilyen típusú AirPlay 2 funkciókat kínáljon. Ha a Wi-Fi nem áll rendelkezésre, akkor mindkét hangszóró Bluetooth segítségével is dolgozik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a dallamok folyamatosan szivattyúzzanak és szélsőséges hordozhatóságot kínálnak, amint azt a vezeték nélküli Bluetooth hangszórótól elvárják.

Az AirPlay 2 bevezetése elég érdekes, de még sokkal érdekesebbé válik, amikor emlékszel, hogy mindkét Libratone hangszórója megfizethetőbb, mint az Apple HomePod kínálata. Nem egészen a fejlett vagy a hardver gazdag, de abszolút olcsóbb végén, amikor úgy gondolja, hogy a két modell közül a legdrágább 299,00 dollárba kerül.

Ha már rendelkezik ilyen hangszórókkal, akkor biztos lehet benne, hogy az AirPlay 2 támogatás többszobás audio segítségével érkezik. Ha azonban még mindig úgy dönt, hogy melyik beszél a vásárlásról, akkor érdemes várni, mivel az Apple azt állítja, hogy egy Airplay 2-kompatibilis hangszórót tervez kiadni a Beats márka alatt, amely teljesen megfizethetőbb lesz, mint a HomePod.

Egyelőre egyszerűen csak szeptemberig kell várnia, hogy az AirPlay 2 támogatást kapjon a Zipp Tiny és a Zipp Portable számára, amely azonnal feloldja a Siri Control for Apple más eszközeit, valamint a hangszórókat kombinálja a láncolt többszobás hanghoz.

Ön is szeretné megnézni:

Élő stream FIFA 2018. évi világkupa iPhone, iPad, Apple TV, Android, Web, itt van

Hogyan szerezhetjük be az iPhone X -et az iOS 11.3.1 -en Jailbreak célokra

100+ IOS 12 Rejtett funkció iPhone és iPad számára [futó lista]

Töltse le az iOS 12 BETA OTA konfigurációs profilfájlt fejlesztő fiók nélkül

Töltse le az iOS 12 BETA 1 IPSW linkeket és telepítse az iPhone X, 8, 7, Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPod [oktatóanyag]

iOS 12 BETA 1 Töltse le az IPSW linkeket, OTA frissítést az iPhone -hoz és az iPadhez

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12 béta -t iOS 11.4 -re [oktatóanyag]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post