Az Amazon Echo sokkal jobb házautomatizálási készülék lesz

Van egy fényes jövő előttünk, tele van intelligens számítógépes asszisztensekkel, amelyek hallgatják, hogy bármi, amit államunk, valamint az ajánlattételünket. Olyan lesz, mint a Hal 2001-től: egy olyan terület, Odyssey, de anélkül, hogy nem ellenőrizték a kritikus szoftveralkalmazást, valamint sok gyilkosságot. Eddig néhány Amazon Echo Hacks van, amely egy meglehetősen képes házautomatizálási rendszert kötött ki megfelelő API nélkül.

Ezt a fejlődést egy korábbi projekt befolyásolta, amely megkötötte a listát, amely kulcsfontosságú kifejezéseket keres. Saying, “Alexa, to do, lights on” would turn on an Internet-connected light bulb. Saying, “Alexa, to do, phone call home” would phone call a phone number set up with the ‘home’ keyword.

[Glen] has improved that earlier configuration somewhat, mainly by getting rid of the demand to say, ‘to do.’ The Git for the project still shows it’s exploiting the Amazon to do list, however this is a much cleaner develop that should end nagyszerűen több lehetőséget kínál.

Eddig [Glen], vagy inkább Alexa, kezelheti az otthoni hőmérsékletet egy fészek termosztáttal, egy hely megvilágítása Phillips Hue izzóval, valamint más véletlenszerű feladatokkal, mint például a hangadatok lejátszása a hangszórókkal . Nem rossz, és olyan, mint ami igazán bizonyítja az okos, összekapcsolt haza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post