Hackerspace biztonsági és biztonsági rendszer hozza az RFID-t, a video-visszajelzést, valamint az automatikus ajtókat

[Will] Nehéz dolgozni a hackerspace RFID ajtózárjának csere rendszerén. Az eredeti már több éves, valamint úgy döntött, hogy egy sokkal hatékonyabb processzort kívánja frissíteni, néhány harangot, valamint sípot adva az út mentén.

A fent látható kezelési doboz a rendszer külső eleme. Ez egy telefonszolgáltató, mintha felfedeznéd az USA-ban sok otthon hátán. Ezek közül néhányan olyan feküdtek, mint az ideális lehetőség, mert … Nos … azt állították, hogy zárolják az elemeket. [Will] az ugrást egy Arduino-ból állították, amely az elmúlt három évben az elmúlt három évben futtatta a raspberry pi fórumot. Ez nagymértékben biztosítja neki a munkavégzést, valamint kihasználva azt, hogy az autómentési LCD képernyő hozzáadása a vizuális visszajelzéshez. You can see it providing the ‘Access Granted’ message he utilized during testing however the demo video after the break shows that they plan to do some picture scripting to screen a head shot of the RFID label owner whenever a label is read.

Számos más funkció is szerepel. A rendszer tweetjei, amikor egy címkét elolvassa, segítve a tagokat, hogy tartsa a füleket, akik most lógnak a környéken. Hasonlóan foltok egy mozgó ajtón, amely az egyik tag automatizált, garázskapocs-nyitó motor használata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post